Expressione.
videokeman mp3
Good Feeling – Ft. Avicii – Flo Rida Song Lyrics

entryaboutStuff



Isnin, 6 Februari 2012 | 0 comment(s)


HANGOUT WITH BOYFEE N FRIEND BOYFEE <3

Salam , hy allss ... hurm ada something newws nak habak sikit nehh , tak best kowt cerita nehh , btw juz nak bg tahu yg qiz hangout with boyfee adwa shakirin ngn kawan dyyy :) .. besttt nyerrr .. nanti law ada masa lg nak keluar sama lg okeyyyhhh .. hee korang mmg awesomee , btw hepyy gilaaa lhaa , lagilagi syg sy adwa shakirin nehhhh omeyyy gilaa lhaa dyyy .. then friend dy yg ikut like as haziq , aliff , aidil dan shariezam <3<3 .. nah qiz letak gambar k , di setiap gambar ada cerita nyerrr , huhuhu .. muaaahhhhh <3<3 ........





               beloved sy neh tutup mata lhaa malu lettuw , but omeeyy kan dyyy , muaahhh <3<3 .. neh dekat PIZZA HUT , loveee u gemuk comelll ....



             that one is my beloveddd Adwa Shakirin i love youuu lhaa <3<3<3 dekat bowlinggg <3<3<3 .........

                                                                                       


                     okeyy sekarang nehhhh , membe beloved kitaaa , hee dy orang semua awesomeee ... dari kiri aliff , haziqq dan aidilll :):)))))))))))) ........




                      nehhh pulaakkkk dekat PIZZA HUT , my belovedd belanja , i love you lhaa bb gemukk comell hihi , seronok nyerrr korang makan , nanti hangout sama sama lg okeyyyy <3<3<3 .... dariii kiri shahriezam , aidil dan haziqqq .. okeyyy tuhh jew yg qiz nak ceritaa , hope korang enjoyyy , thx coz sudii baceee :) .. salammmmm ...





Happy Chinese New Year ...
Rabu, 25 Januari 2012 | 0 comment(s)


hy peepss <3 ,,, nak cerita something neh dekat koranggg heeee , hope korang bace kkkkk :P .. act semalam baru balik dari rumaaahhhh chuuuaaaa , sambut chinese new year dekat rumah dyee :))) , chhuuuaaaa yg jemputtt hee , bessttt gilllaa vavi lha :P , qiz dapat jumpa dengan kawankawan lama qiz kelas 5SI , rindu koranggg semuaa lamaa tak meetmeet koranngg misss gilee dekat korang , kitA dapat tangkap gambar , borak , gelakkk semuanyaaa lhaaa , I LOVE YOU lhaa dekat korang semuaa harap dapat jumpa korang nanti k <3<3 maklum lha korang kan sekarang bz dengan keje n so on leer , sampai tak sempat nak jumpa qiz neh ngn semuaa , hahah , btw ohhhhhhh , yelaaaa lha kan sejak da habis sekolah nehhh , da lhhaaa , qiz tunjuk gambar qiz ngn membe dekat rumah chuuaa k ,, muuaaaahhh <3<3<3<3


dari kiri qiela ngn adeq kecik dy 2 , qeyahh , qizz , nissaaa , belakang 2 sheeraa , cantikkk kan semuaaa , I LOVE YOUU dekatt kaw semuaaa lhaaa sygggg , nanti jumpaaa lagi k , muuuaahhh , nak upload gambar laggiii heee <3<3 ..



comelll kan dy orang semua <3 



            okkeeeeyyyy akuu gemukk kannn so kaw jangan kata aku buruk k , neh mmg ak k muuaahhh <3


dy orang ney bff aq , tapi sorang lagi tak nama dy MARLYANA , dy dekat kl keje lha kan , so tak dapat nak bawak dy , takp neh pon da okey kan sygggg <3<3


2 orang nehh pulak bff sejati mana pegi tetap bersamaaa , hee hope korang dapat jadi kawan terbaikk k ,    
aminn sygggg sangat lerr dekat kaww nisa dan sheeraa <3<3 ................................

2 jewww  yg qizzz nak ceritaaadekat semuaaa k , act byk lagi gmbar , 2 nanti qiz buat albummm , thx for sudi bace my blog neh k I LOVE YOU ALLLSSSS lhaaaa muuaahhhh <3<3<3 ...........
                                                                         


hye semua :)
Jumaat, 13 Januari 2012 | 0 comment(s)

hye peeps ! now my blog were new :) because this was edit by http://waniegemuk.blogspot.com/ (wanie) . kalau belog nie ta berapa na chantekk ,sorry la . nie jea yg dea mampu buad . hmm . kepada yg sudi bace entry this blog hopefully korang follow laa balqis yea . penat cikk wanie nie edit kan . hmm . thats all from me :) gtg . i'm tired now . bhaaaa . mengantuk . kbaii . nyte-2 :)


Fall in love right now with AS
Selasa, 22 November 2011 | 0 comment(s)

acececeh ! jatuh cinta pon nak bg tawu orang ka ? gedik nyer u ney ! with sshhhhhuuuutttt ada larh nanti qiz bagi tawu oke . act qiz nak bg tawu something news aw dekat kowg ney ! urm bole ka tak nak bg tawu u all ney . ishhh law tak bole qiz diam suda . ceh cm ade jew an owg nak bace blog qiz yg tak seindah macam blog u guys dekat luar sana 2 , tp takpe qiz tak kesah asal an ape yg qiz tulis sume dpt bace right ? MULA CERITA . hee qiz mmg ada suke ngn sowg budak ney . then dye syg jugak kt kite ! wah gitu lorh . hee tak sabar nak meetmeet dye neh . nak photo gmbr bykbyk with him lalalalalala . nev gler nak jumpe dye ney .hahha act qiz mmg da prh jumpe dye sekali .cuma sekali ja <3 terus jatuh cinta kowt .ceh cinta pandang pertama kowt . haha . jumpe cuma dalam 10 to 15 minit gitu . kejap right ? mesti kowg igt cm ner bole jatuh cinta terus . hahha .da jodoh nak buat macam mane takkan nak tolak kowt . dia ney sweet tawu qiz suke habis sama dia KETATKETAT .then dy ney jgk suke cri gdoh , caring ? ade ekh . tak kowt .nth qiz pon taktawu hee . takpe larh . grrrr . hah ? sape yang gurlgurl kenal dia 2 . qiz faham mesti nak kate habis larh pmpuan ney . mmg kena tipo hidophidop coz dy ney ''PLAYBOY'' so takkan dye 2 always macam 2 kowt n takde perubahan . qiz akan cube ubah dye k . hee .. tulis pjg2 tp name dye kowg tak tawu an . haha oke qiz bg tawu kt u alll ekh .. ee gedik nyer ..nama diberi ADWA SHAKIRIN NAZRI . nak tengok gambr dye tak . tp gmbr qiz ngn dye lom ade lg . myb kite akan meetmeet kali kedua . ee u hear that .itu berarti qiz exctd nk ketemu sama dia . k ney gmbr dye ngn mem dye k . nnty qiz upload gmbr qiz ngn dye nanty .tuggu k  <3

                                           baju kuning yang tengah 2 dia hee . comel tak lalal mesti tak an sori qiz nyer taste tak sehebat kowg k . hahaha yg penting '' kau ada '' haha gurau .


                           urmm yang ney pulak kowg rase yang mane ekh ? takkan tak cam lg kowt , ish 2 pon nak bg tawu . oke qiz bg tawu k .yang paling tinggi 2 .. comel tak ..tentu tak an ..haha . k arh kowg da tgok an . hee k arh qiz nak blah dulu , ceh agk kuang ajar bahasa 2 . hahaha . memey ar . qiz g dulu k . nnty pape cter qiz habak k . tq coz sudi bace blog yg tak menarik ney . sayang kamu semua . atototototo . salam <3<3<3




Photobucket